Helgdagar Hem design

Vill du hellre ta något som den är eller har möjlighet att få det precis som du vill ha det? Av uppenbara skäl, skulle de flesta av oss väljer det senare. Men när det kommer till hemmet köpa, många shoppare köper pre-owned hem de måste då ändra för att passa deras behov. Varför gör de det? Eftersom nya hem är dyrare än pre-owned och kära, och de kan ibland kosta upp till 20 procent mer än motsvarande befintliga bostäder. Men det är bara om du betalar det begärda priset på nybyggnation!
https://farm8.staticflickr.com/7419/12110929286_11a9707d66_z.jpg
Här är fyra enkla och effektiva taktik köpare kan använda för att spara tusentals på deras nästa boning.

1. Förhandla, förhandla, förhandla
Alla byggare är villiga att pruta på priset. Men av någon konstig anledning, inte alla köpare är villiga att spela spelet. Ordet “spelet” är lämpligt här eftersom alla byggare spelar lite i visa och berätta. Det vill säga, de berätta de vill ha ett visst pris, men de visar att de är beredda att acceptera mindre på nybyggnation. Ett enkelt sätt att förhandla är att göra det under planeringsprocessen. Till exempel kan du gå med på att betala fullt pris för mattor och trägolv men be byggaren att kasta in en bättre tvättmaskin utan extra kostnad.

2. Granska det finstilta
Vissa hem kontrakt innehåller en klausul som säger att modellens funktioner, såsom apparater, mattor, och fixturer, kanske inte exakt samma som vad du får. Även om det kan verka som en liten kompromiss och kan även gå obemärkt förbi på den tiden, skulle skillnaden lägga till upp till tusentals dollar i något billigare funktioner. Som köpare, kan du begära att vissa funktioner på nybyggnation förbli densamma som modell. Byggmästaren kan eller inte kan vara villiga att ta emot dig. Åtminstone borde han vara mer villiga att förhandla om priset om han vet att du vet att han sparar pengar på vissa avvikelser.

3. Handla Under ferierna
De flesta byggare är villiga att komma ner en bit på priset för nybyggnation under november och december. Nej, det är inte den anda av semesterperioden som sätter dem i en storsint humör, utan snarare det faktum att de flesta potentiella köpare är upptagna med andra aktiviteter. Som ett resultat, är den här tiden på året notoriskt långsam för hemförsäljning. Detta är goda nyheter för intresserade köpare som kan få en liten kant i förhandlingarna.

4. Köp en modellera
Även om de är tekniskt nya eftersom ingen någonsin har bott i dem, modellen hem välkomnar en mängd potentiella köpare. Eftersom de ofta upplever vissa slitage under dessa genomgångar, byggare ger nästan alltid intresserade köpare en rabatt på priset. Det kan också vara lättare att förhandla om modellen hem på grund av den tid de går till försäljning, byggare är ofta angelägna om att stänga affären och gå vidare till nästa projekt.

https://farm4.staticflickr.com/3285/3953759614_554c06c89e_z.jpg?zz=1
Bli grön
Om du besöker en julgran gård och prata med ägaren kanske du kan få högar av Evergreen grenar gratis eller för väldigt lite pengar. Det finns alltid brutna grenar överblivna när folk köper träd och ofta de bara kasseras. Om du är listig kan du ta dessa grenar hem och limma dem i festliga kransar för dörrar och fönster. Du kan också knyta band på grupper av filialer och placera dem på bord, spiselkransen, i vaser på hyllor och runt huset. De kommer att se mycket glada och fylla huset med den underbara doften av julgranar allt för nästan ingenting.
Fokus på One Room
Istället för att försöka köpa tillräckligt heminredning objekt att fylla huset koncentrera sig på ett rum i huset och lägga alla dina ansträngningar och pengar i rummet. Du kan välja mellan många olika semester heminredning idéer för att skapa din egna jul sagoland som alla kan njuta av. Om du planerar en semester part gör det till en husmanskost och spendera de extra pengar på dekorationer i stället för mat.